
Winsor & Newton מכחול לצבע מים - KOLINSKY SABLE BRUSH סריה 7 1
Winsor & Newton מכחול לצבע מים - KOLINSKY SABLE BRUSH סריה 7 1
Winsor & Newton הוא מותג בריטי שנוסד ב-1832. החברה מתמחה במוצרי אומנות כמו צבעים, מברשות ודיו, ומציעה כלים לאמנים מקצועיים וחובבים. מוצרי החברה נמכרים בלמעלה מ-90 מדינות ברחבי העולם, ומורשתה כוללת שיתופי פעולה עם אמנים מפורסמים לאורך ההיסטוריה.
Winsor & Newton מציעים, בין היתר, קו מכחולים איכותיים המותאמים במיוחד לצרכים של אמנים מקצועיים וחובבים כאחד, עם דגש על חומרים מובחרים, דיוק בייצור, וחדשנות עיצובית. כל מכחול מהמותג, נבחר בקפידה כדי להבטיח מגע מושלם עם סוגי הצבע וטכניקות הציור שאליהן הוא משתייך, מה שנותן לאמן את החופש המלא להביע את היצירתיות שלו ללא מגבלות. המכחולים מעניקים מענה לכל סוגי החומרים, עם דגש מיוחד לצבעי שמן, מים ואקריליק.
בעולם המכחולים לצבעי מים, מציעה Winsor & Newton את כל הסדרות הבאות:
סדרה 7 של מכחולי סייבל קולינסקי: מכחולים יוקרתיים משיער סייבל מזן קולינסקי, המציעים גמישות גבוהה ויכולת לשמור על קצה חד במיוחד, מה שהופך אותם למועדפים על אמנים מקצועיים.
מכחולי סייבל מקצועיים לצבעי מים: מכחולים מקצועיים משיער סייבל, המעניקים שליטה מצוינת ויכולת ליצור משיכות רכות ומדויקות.
מכחולי סנאי מקצועיים לצבעי מים: מכחולים משיער סנאי, המתאפיינים ביכולת לאגור כמויות גדולות של מים וצבע, מתאימים לשטחים רחבים ולמשיכות רכות.
מכחולי ספטור גולד II ( Sceptre Gold II): מכחולים משיער סינתטי ומעורב (סייבל וסינתטי), המשלבים בין גמישות ומחיר נוח, ומציעים ביצועים טובים לכל סוגי הציור.
מכחולי שטיפה ((Mop and Wash: מכחולים בעלי ראש עגול ורחב, המתאימים לשטיפת צבעים ולכיסוי שטחים גדולים בצורה מהירה ואחידה.
מכחולי קוטמן ((Cotman: סדרת מכחולים סינתטיים לצבעי מים המציעים איכות טובה במחיר משתלם, ומתאימים למתחילים וחובבים.
בנוסף לסדרות הללו, קיימות שתי סדרות של מכחולים רב שימושיים שמתאימים גם לצבעי מים:
מכחולי אוניברסיטה ((University: מכחולים רב-שימושיים המיועדים לסטודנטים ואמנים מתחילים, עם עמידות טובה ושימוש רחב בטכניקות שונות.
מכחולי בסיס ((Foundation: מכחולים בסיסיים וזולים, המיועדים למתחילים או לשימושים כלליים, עם ביצועים מספקים במחיר נוח.
סדרה 7 של מכחולי סייבל קולינסקי
מכחולי סדרה 7 אלה עשויים משיער סייבל מזן קולינסקי ומגיעים עם טבעות מתכת חלקות, ללא סימני חיבור, ומצופות ניקל עמיד לחלודה וידיות מלוטשות בשחור. המכחולים בעלי קצה עגול. הסטנדרטים לאיכות מכחול זה נקבעו בשנת 1866, כאשר המלכה ויקטוריה נתנה הוראה שחברת ווינזור אנד ניוטון תייצר את מכחולי צבעי המים המשובחים ביותר בגודל המועדף עליה, מספר 7. כדי ליצור את דיוקנאות בני משפחתה ואת הנופים המרהיבים שצויירו. המלכה ויקטוריה שאפה להשתמש רק בפריטים המשובחים ביותר ומצאה שהאיכות של המוצרים של Winsor & Newton אינה מתפשרת. בשל כך, קיבלה החברה הזו את אות המלכה בשנת 1841 – תואר שבו הם מחזיקים עד היום. עד היום המכחולים האלה מיוצרים באנגליה.
מכחול סייבל קולינסיקי לצבעי מים מסדרה 7, מספר 1
מכחול מסדרת סייבל קולינסקי לצבעי מים, סדרה 7 עם ראש עגול, בקוטר 1.8 מ"מ ואורך שערות של 10.5 מ"מ.
מאפייני הפריט:
שימוש עיקרי: צבעי מים
סוג שיערות: טבעי – סייבל קולינסקי
קוטר בנקודת החיבור במ"מ: 1.8
אורך השיערות במ"מ: 10.5
סוג קצה: עגול
אורך ידית: קצר




